Wat leveren jouw evenementen op?

Eventregistratie evisit Eventcommunicatie Mailings 1 min , June 17, 2022
Statistieken van je evenement

Als eventmanager doe je soms niet 1, niet 2 maar misschien wel veel meer evenementen per jaar. Vaak zal je ervoor kiezen om de registratie van je evenementen bij dezelfde partij neer te leggen. In dat geval heb je per evenement een goed overzicht van je aanmeldingen, afmeldingen, show en no show.

Wat vaak wordt vergeten zijn de mail statistieken. Mail statistieken zijn juist zo belangrijk in aanloop naar je evenement. Als je ziet dat de mail minder dan 40% is geopend, dan kan je hier op anticiperen door het onderwerp aan te passen en de mail nogmaals te versturen. Ook bounces wil je direct kunnen verwerken.

De genoemde statistieken zijn bij de meeste software leveranciers altijd goed inzichtelijk. Wat de meeste partijen niet hebben is een overzicht over alle evenementen van jouw organisatie. In onze nieuwe software (evisitNEXT) hebben wij deze nieuwe functionaliteit toegevoegd!

Als beheerder van de organisatie heb je de mogelijkheid om de statistieken van alle evenementen in te zien. Zo weet je precies hoeveel evenementen er dat jaar hebben plaatsgevonden, wat de show/no show is geweest en hoe vaak jou mailings zijn geopend. Zeer waardevolle informatie waar je zelf geen werk aan hebt.

Wil je meer weten over de functionaliteiten van evisitNEXT? Volg een korte demo of vraag een account aan en ervaar het zelf: https://www.evisit.nl/next.

Overzicht over alle evenementen van jouw organisatie
communicatie eventregistratie evenementen evisit software registratietool eventcommunicatie mailings