written by
Team evisit

Even voorstellen, Caroline

evisit 1 min , May 19, 2023

Onze managing director Caroline is vanaf mei gestart bij evisit. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Hi, ik ben Caroline, ik ben opgegroeid in Wassenaar en heb bestuurskunde gestudeerd in Amsterdam. Mijn professionele ervaring komt van +25 jaar werken bij verschillende (internationale) organisaties in oa business development, sales en consultancy. Samen met mijn man Marc zijn wij de trotse ouders van onze 3 studerende kinderen. We zijn recentelijk weer in Nederland komen wonen na meer dan 22 jaar in het buitenland te hebben gewoond (Houston, Praag en Brussel). Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met mijn gezin of met vrienden. Daarnaast houd ik van reizen, ben ik zeer sportief (hockey, tennis, golf en skiën) en ga ik graag naar muziek- en sport events.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?
Via via ben ik bij evisit gekomen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en toen kwam deze mogelijkheid op mijn pad. Wat mij betreft lijkt deze functie mij op het lijf geschreven. evisit biedt mij de mogelijkheid om met een ervaren en dynamisch team van enthousiaste collega's onze zakelijke partners te ondersteunen bij de invitatie, registratie en communicatie van hun zakelijke evenementen en congressen en de visitor journey van de bezoekers op rolletjes te laten verlopen.

Waarom in de evenementenbranche werken?
Ik houd van de vibe van zowel grote als kleine evenementen. De deelnemers zijn over het algemeen in een opperbeste stemming om iets te ervaren, te leren of te delen, of het nou om een muzikaal, sportief, educatief of een ander evenement gaat. Ik maak graag mensen blij en wil mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld waarin positiviteit de boventoon voert.

Wat mij ook aanspreekt aan het werken in de evenementenbranche, is de diversiteit van de events en de beleving en dynamiek op de dag(en) zelf. Geen event is hetzelfde, de locaties zijn heel verschillend en je ontmoet mensen van allerlei pluimage.

Ik ga met veel plezier aan de slag bij evisit en kijk er naar uit bij te dragen aan de groei van de organisatie.

team evisit