written by
Team evisit

Hoe scan ik de e-tickets van mijn gasten op 1,5m afstand?

Eventregistratie Fysieke evenementen 1 min , September 2, 2021

Anderhalve meter afstand én een persoonlijk ontvangst. Twee begrippen die op het eerste oog niet goed samen lijken te gaan. Toch denken wij daar anders over!

Hoe kun je corona proef je gasten binnenscannen en persoonlijk welkom heten?

Met de zelfscan units! Er komt geen persoonlijk contact aan te pas, je houdt je bij binnenkomst altijd aan de 1,5m afstand maar je wordt wél warm welkom geheten. Hoe?

De bezoekers komen binnen op het evenement. Zoals altijd staat er een registratiebalie waar de bezoekers naartoe lopen. Op de registratiebalie staan laptops en zelfscan units. De bezoeker hoeft de scanner niet aan te raken. Het enige wat men doet is zijn e-ticket onder de scanner houden. ‘Blieb’! Je bent binnen gescand.

Mocht er gebruik gemaakt worden van een badge, wordt er na het succesvol scannen van je e-ticket automatisch een badge of sticker met naam geprint. De bezoeker pakt zelf de badge of sticker die uit de printer rolt. De lanyards of clips worden ook zelf door de bezoeker gepakt. Zie ook video hieronder.

Wij raden aan om wel iemand achter de registratiebalie te zetten om toezicht te houden op 1,5 meter afstand én om iedereen een warm welkom te geven. Zo weet je ook zeker dat iedereen binnen gescand wordt. Ook is het mogelijk dat bezoekers zichzelf weer ‘uit te scannen’ op het moment dat zij het evenement verlaten. Op deze manier weet je op ieder moment exact hoeveel personen aanwezig zijn op jouw evenement.

Meer tips over een corona-proef ontvangst op je evenement. Lees de blog
Standaard een gezondheidscheck tijdens de registratie? Het kan! Lees de blog
Meer informatie over het houden van anderhalvemeter afstand tijdens je evenement? Lees de blog. Interesse of nog vragen? Mail / bel of chat met ons: 070- 306 54 20 of vraag@evisit.nl.

eventregistratie fysieke evenementen