written by
Merel Baijards

Hoe organiseer ik snel mijn nieuwjaarsbijeenkomst?

Fysieke evenementen Eventregistratie 2 min , December 8, 2022

December is alweer aangebroken en dat betekent dat de maand vol feestdagen officieel van start is gegaan. Voor de meesten betekent dit ook de start van een drukke maand waarin een hoop geregeld moet worden. Sinterklaas is net achter de rug en de eerste voorbereidingen voor het kerstontbijt zijn gedaan. Verder heb je je handen vol aan alle reguliere projecten die ook in december gewoon doorgaan. Toch staat er ook nog een nieuwjaarsborrel op de planning en hier heb je nu net even geen tijd voor. Wellicht vraag je je af of er een manier is om je bijeenkomst snel, maar goed te organiseren. En die is er.

Een feestelijke uitnodiging voor jouw genodigden
First things first, bedenk wie je precies uitnodigt voor jouw nieuwjaarsborrel. Organiseer je de borrel voor één afdeling of voor de hele organisatie? Vervolgens verzamel je de gegevens van gasten die uitgenodigd moeten worden. Is je lijst compleet? Dan importeer je met één druk op de knop jouw gastenlijst in de registratiesoftware. En dit gaat je tijd schelen. In de software stuur je je gasten een uitnodiging die er ook nog eens feestelijk uitziet. Over het design van je mails hoef je je geen zorgen meer te maken, er staat namelijk al een template klaar.

Hoeveel gasten kun je verwachten?
In aanloop naar de bijeenkomst wil je uiteraard weten hoeveel van de genodigden je daadwerkelijk kunt verwachten. En het liefst zit je dit niet zelf in een Excelsheet bij te houden. Geen probleem! In de uitnodiging voeg je een registratieformulier toe, waardoor jij altijd inzicht hebt in de status van je gasten. Zo blijf je continu op de hoogte van alle aan- en afmeldingen zonder dat je dit handmatig bij hoeft te houden.

Merk je dat het aantal aanmeldingen nog wat achterblijft? Dan stuur je de gasten die zich nog niet hebben aangemeld gewoon een remindermail. Ook hier staat een template voor klaar. Na aanmelden ontvangen je genodigden een automatische bevestiging in hetzelfde feestelijke design.

Dieetwensen
Indien je het nieuwe jaar inluidt met een gezellig diner is het wellicht belangrijk op de hoogte te zijn van eventuele dieetwensen of allergieën van je genodigden. Vraag je gasten hiernaar in het registratieformulier. Zo weet je op elk moment wat je aan de catering door moet geven.

Alle informatie op één platform
Tijdens deze drukke periode is overzicht houden cruciaal, stress is immers het laatste waar je nu op zit te wachten. Met 3 verschillende lijsten werken en wachten tot de designs zijn aangeleverd door een externe partij is dan ook niet optimaal. En juist daarom is het zo handig om met software aan de slag te gaan. Je regelt het uitnodigen en registreren van je gasten zelf binnen no time. Daarnaast heb je altijd inzicht in de statistieken en informatie die je nodig hebt over de gasten.

Wat kost het?
Niets. Ja echt. In het teken van de feestdagen delen wij uit. Ons kerstcadeau aan jou dit jaar is om eenmalig gratis gebruik te maken van de evisit software om jouw feestelijke bijeenkomst te organiseren. Deze actie loopt tot 15 januari 2023.

Meer informatie of jouw gratis account aanvragen? Ga naar evisit.nl/kerstactie

eventregistratie software