written by
Team evisit

Even voorstellen, Hannah

evisit 1 min , September 19, 2023

Onze projectmanager Hannah is vanaf half augustus gestart bij evisit. In haar blog vertelt zij meer over zichzelf en hoe ze bij evisit terecht is gekomen.

Kun je wat over jezelf vertellen?
Mijn naam is Hannah, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Leiden. In de zomer van 2021 heb ik de studie Facility Management aan de Haagse Hogeschool afgerond. Daarna heb ik een periode als Office Manager gewerkt bij FamilySupporters, in de psychische gezondheidszorg.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen en te padellen. Daarnaast ga ik graag op pad met vrienden/familie. Verder ben ik regelmatig in Katwijk te vinden omdat ik hier ben opgegroeid. Ik houd ervan om over het strand te wandelen en ik ben lid bij een tennisvereniging in Katwijk.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?
Ik was aan het scrollen op Indeed.nl toen ik de vacature Projectmanager Evenementen bij evisit voorbij zag komen. Toen ik de vacature aan het lezen was, dacht ik meteen, dit is volgens mij echt iets voor mij. Ik heb diezelfde dag nog een sollicitatie verstuurd, waarop ik snel reactie terug kreeg. Na een leuke kennismaking met Caroline, was ik erg enthousiast geworden over evisit en klaar om met een nieuwe uitdaging aan de slag te gaan.

Waarom in de evenementenbranche werken?
Van jongs af aan zit het organiseren en regelen al een beetje in mij. Daarnaast ga ik zelf graag naar evenementen. Tijdens het bezoeken van die evenementen was ik altijd al onder de indruk van alle organisatie die erachter verscholen zit. Het leek mij leuk om daar zelf onderdeel van uit te maken en hier meer over te leren. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mij te ontwikkelen als projectmanager bij evisit ☺

Wellicht tot snel bij een evenement!

team evisit