written by
Samira Duinker

Hoe heb ik (Samira) mijn eerste online evenement ervaren?

Online event 1 min , March 11, 2022

Mijn naam is Samira, projectmanager bij evisit en in dit blog vertel ik je meer over mijn ervaring met het werken met Hopin. Ik heb, voordat ik bij evisit kwam werken, veel ervaring opgedaan in het organiseren van evenementen, maar nog nooit eerder in het organiseren van online evenementen. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik niet zo goed wist wat ik kon verwachten aangezien een fysiek evenement in mijn beleving moeilijk na te bootsen is met een online tool. Maar Hopin heeft het tegenovergestelde bewezen. De online tool is betrouwbaar, ziet er mooi uit en biedt diverse mogelijkheden aan zoals ontvangst, podium, sessies, netwerken en stands. Gedurende de voorbereiding van mijn eerste online evenement ontdekte ik veel voordelen: er kan een veel groter publiek op af komen, het is tijdsbesparend, kostenefficiënt en sneller op te tuigen dan een live evenement.

Nu de meeste Corona-maatregelen afgeschaft zijn en we weer bij elkaar mogen komen, merken we dat de fysieke evenementen terugkomen en dat vinden we natuurlijk het allerleukste om te doen. Maar tóch blijven bovenstaande voordelen van een online evenement bestaan. Dat is waar hybride (deels online en deels fysieke) evenementen om de hoek komen kijken. Je kunt bijvoorbeeld een veel grotere doelgroep bereiken wanneer je een hybride evenement op de juiste manier aanpakt.

Benieuwd wat ik voor jouw (online) evenement kan betekenen? Je kunt me bellen op 070 30 65 420 of mailen via vraag@evisit.nl. Wie weet drinken wij dan binnenkort samen een (online) kopje koffie! :-)


team evisit onlineevent