written by
Team evisit

Even voorstellen Samira

evisit 1 min , December 7, 2021

Kun je wat over jezelf vertellen?
Hi, ik ben Samira (30 jaar) en ben geboren en getogen in Delft. Mijn vrije tijd breng ik het liefste door met vrienden. Daarnaast houd ik van reizen, (winter)sporten en ben ik graag op verschillende muziek- en sport events te vinden. Ik heb hiervoor bijna 3 jaar ervaring opgedaan in de sales & events op Duinrell.

Hoe ben je bij evisit terecht gekomen?
Een vriendin attendeerde mij op deze functie. Na het eerste sollicitatiegesprek was ik direct enthousiast en gelukkig dacht de manager daar hetzelfde over.

Waarom in de evenementenbranche werken?
Zoals hierboven beschreven ben ik in mijn privé leven ook graag op verschillende events te vinden, al van jongs af aan. Om deze reden ben ik de opleiding Media & Entertainment Management gaan volgen waarbij ik me voornamelijk in het organiseren van events heb gespecialiseerd. Wat ik het allerleukste aan het werken in de evenementenbranche vind is de diversiteit van de taken vooraf aan het event en de beleving op de dag zelf. Daarnaast krijg je te maken met verschillende unieke locaties en leer je veel nieuwe mensen kennen.

Ik ga met veel plezier aan de slag bij evisit en kijk er naar uit met mijn opgedane kennis opdrachtgevers te ontzorgen bij het organiseren van verschillende (online) events.

evisit