written by
Team evisit

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gasten zich aan de 1,5m afstand houden?

Eventregistratie Fysieke evenementen 2 min , September 2, 2021

De terrassen zijn open, uit eten gaan is mogelijk en evenementen bezoeken is ook weer toegestaan. Daar heb je lang naar uitgekeken. Tóch stond je niet direct te springen toen je een uitnodiging ontving voor een eerste bezoek buiten de deur. Het is allemaal niet voor niets twee maanden dicht geweest… In de supermarkt heb je ook ervaren dat het niet zo makkelijk is om je aan de 1,5m regel te houden. Je komt al snel dichtbij iemand in de buurt als je toevallig allebei appels nodig hebt…

Als eventmanager heb je waarschijnlijk de laatste tijd veel online events en webinars gevolgd. Toch ben je van mening dat een online evenement niet 100% een fysiek evenement kan vervangen. Je wilt daarom zo snel mogelijk weer een fysiek evenement organiseren. Echter denk je weer even aan het moment in de supermarkt dat jij de appels nodig had en wel erg dichtbij die oudere vrouw in de buurt kwam…. dat wil je voorkomen. Je gasten moeten zich op jouw evenement wel veilig voelen.

Zelf heb je ervaren dat het lastig is om de 1,5m afstand te bewaren. Je probeert je er continu van bewust te zijn, maar toch kom je al snel dichterbij iemand in de buurt. Je bent het gewoonweg niet gewend. Maar als dat voor mij geldt, dan geldt dat toch ook voor anderen? Hoe zorg je er dan voor dat jouw gasten zich wel écht aan de 1,5m afstand houden?

Wij hebben de oplossing!

Een signaal wat laat weten op het moment dat iemand te dichtbij komt óf als jij te dichtbij iemand anders komt. Je hoeft niet continu zelf na te denken, je hebt de social distance guard (SDG) die dit voor je doet. Dat maakt het voor jouw gasten wel heel erg prettig en comfortabel. Hoe werkt het?

Bij aanvang van jouw evenement pakt jouw bezoeker bij binnenkomst zelf 1 van de social distance guards (SDG) en hangt het apparaatje eenvoudig om zijn eigen nek dmv een lanyard. Jouw gasten betreden de (event)locatie met de social distance guard om hun nek. De SDG gaat piepen op het moment dat iemand (ook met een SDG) dichterbij komt dan 1.5m afstand. Een handig hulpmiddel voor jouw gasten om de afstand te bewaren. Zo wordt het bezoeken van een evenement voor iedereen comfortabel en daar heb jij als eventmanager voor gezorgd!

Meer informatie over de social distance guard? Bekijk de video en/of neem contact met ons op via telefoon, mail of chat.

Stay safe, keep the distance.

TIP: je kan de Social Distance Guard ook inzetten voor de organisatiecrew die bij elkaar komen voor de productie van een online evenement.

eventregistratie fysieke evenementen