written by
Megan Staub

Terugblikken op 2021

evisit 1 min , December 30, 2021

De laatste twee weken van december zijn aangebroken. Wij gebruiken deze week om terug te blikken op afgelopen jaar. Wat was 2021 voor een jaar?

Het was een jaar waarin we de online events in Hopin en Zoom hebben voortgezet en deze tools flinke ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

Een jaar waarin we onze eerste events in Ground Control hebben gedraaid.

Een jaar waarin we gebruik maakten van onze eigen Studio Lange Voorhout 92 en mooie online events mochten faciliteren.

Een jaar waarin we ineens weer fysieke evenementen op de planning hadden staan en daarom een gezondheidscheck in het registratieformulier opnamen.

Een jaar waarin we Spatialchat ontdekken als nieuwe tool voor een interactief online evenement.

Een jaar waarin we voor het eerst met InGo werken om meer bereik in aanloop naar je event te creëren.

Een jaar waarin onze stagiair Megan van essentiële waarde is voor ons marketing team.

Een jaar waarin we een nieuwe collega hebben mogen verwelkomen (Samira) en nu al bijna onmisbaar is in ons hechte team.

Een jaar waarin we zijn gestart met de bouw van ons nieuwe evisitNEXT, waarover we begin 2022 meer vertellen.

Een jaar waarin we weer flexibel moeten zijn. Waar we van online naar fysiek gingen en weer terug naar online. Een jaar waarin veel evenementen wederom geannuleerd moesten worden door aangepaste corona maatregelen. Een jaar wat we niet kunnen afsluiten met kerstborrels of handen schudden.

Het nieuwe jaar gaan wij goed beginnen met nieuwe ontwikkelingen. Daarover later meer. Zoek jij nog een leuke stageplek om jouw jaar goed te beginnen? Bekijk de vacature en wie weet start jij jouw 2022 wel binnen een leuk team in Den Haag.

Daarnaast zoeken wij ook nog iemand voor de functie Sales & Marketing Manager. Spreekt deze baan jouw aan? Kijk dan naar de vacature en neem contact met ons op.

Volgende week blikken we niet terug, maar blikken we juist vooruit. Wat hebben we in 2022 op de planning staan? Waar gaan we op investeren, ontwikkelen en wat gaan we introduceren om onze service en dienstverlening nog beter te maken? Je hoort het volgende week. Houdt onze LinkedIn in de gaten.

Heb je vragen over één van bovenstaande ontwikkelingen of wil je ergens anders over sparren? Bel of mail ons op 070 - 30 65 420 of vraag@evisit.nl.

evisit