written by
Merel Baijards

Persbericht over evisitNEXT op events.nl

evisit 1 min , April 19, 2022

Het Haagse eventregistratie software bureau evisit lanceert een nieuw platform waarin datacreatie voor evenementen centraal staat. Naast importeren, communiceren, registreren, evalueren kan je door middel van tags inzicht krijgen in de data van je evenement en je bezoekers. De droom van evisit is dat deze slimme software jou gaat vertellen wie je voor je volgende evenement het beste kan uitnodigen.

Data is nog nooit zo belangrijk geweest om het publiek van je event beter te leren kennen. Elke eventmanager weet dat je de behoefte van je doelgroep moet kennen. In de meeste gevallen doe je dit via je eigen CRM.  ‘Wij hebben gezien in de markt dat het goed bijhouden van je CRM een tijdrovende klus is. Kostbare tijd die je liever aan de organisatie van je evenement besteed.’ zegt Tessa Rijnsburger, operationeel manager van evisit. ‘Maar juist deze data is zo enorm belangrijk om je doelgroep te leren kennen en de juiste keuzes te maken. Daarom lanceren wij in april een nieuw platform waarin datacreatie de rode draad zal zijn.’

De datacreatie

In het nieuwe platform, dat evisitNEXT heet, staan tags in de zogeheten tagmanager centraal. Onze ultieme droom is dat we door middel van artificial intelligence (AI) jouw ideale gastenlijst kunnen aanleveren voor jouw evenement. Door eenmaal je gastenlijst en de aanmeldingen met bijbehorende kenmerken (tags) in de tagmanager toe te voegen zal het platform jou vervolgens vertellen wie je voor het volgende evenement het beste kan uitnodigen. Door deze slimme software te ontwikkelen zijn wij ervan overtuigd dat de no show lager wordt en de kwaliteit van je bezoekersgroep veel hoger.

De software

De eerste versie van evisitNEXT is klaar voor gebruik. Met een account kan je direct aan de slag. De software is gebruiksvriendelijk en toegankelijk zodat het voor eventmanagers heel eenvoudig is om zelf je evenement in te richten en je gasten uit te nodigen. ‘Natuurlijk staan, zoals je van ons gewend bent, onze projectmanagers altijd klaar om je te helpen’.

De technologie

EvisitNEXT is gebouwd naar de nieuwste technologie waarmee snel ontwikkeld kan worden. ‘Waar het voorheen weken waren, maken we nu slagen in uren’, aldus Tessa. ‘De techniek die erachter zit is stabiel en we kunnen makkelijk koppelingen maken aan software van derden. Wat bijdraagt aan onze droom om snel te kunnen groeien’.

evisit software registratietool