written by
Megan Staub

InGo het platform voor meer bereik in de aanloop naar je event

Eventregistratie Online event 2 min , September 16, 2021

Het organiseren van een evenement is uitdagend en veel werk. Als je dan alles hebt geregeld en het aantal bezoekers valt tegen, dan is dit een enorme teleurstelling. Gelukkig heeft het platform inGo hier een oplossing voor bedacht. InGo is standaard gekoppeld aan jouw evisit project. Hoe zit dat precies in elkaar?

InGo is een middel om meer bezoekers te trekken. Dit doen zij op een originele manier. InGo is een platform wat jouw evenement gaat helpen om meer bezoekers te krijgen. Ze zijn een aanvulling op eventregistraties. Hoe werkt het? De software van InGo wordt gekoppeld aan je huidige evisit registratieformulier. Je bezoekers kunnen aangeven dat ze zich via LinkedIn of Twitter willen aanmelden waardoor hun gegevens automatisch worden ingevuld. Vanuit hier ben je direct ingeschreven voor het event en nóg mooier: er wordt aan je gevraagd of je via LinkedIN wilt delen dat je naar het event gaat. Met als gevolg: meer social verkeer over jouw evenement en meer bezoekers!

Zo zullen je registranten ook vaker terugkomen om weer contact te maken met collega’s via de InGo’s Community Notification-emails. Door de InGo Community Notification-emails zal je op de hoogte blijven van alle events waar jij bij aanwezig kunt zijn. Hierdoor mis je nooit een interessant event. Naast de mails die je krijgt kan je ook zien via de socials van jouw collega’s of zij ook gaan. Dit maakt de drempel om te gaan kleiner en zorgt weer voor meer bezoekers.

Daarnaast blijkt uit onderzoek dat 92% van de mensen mond-tot-mond reclame meer vertrouwen geeft dan alle andere vormen van reclame. Door het gebruik van InGo delen bezoekers hun komst met hun sociale netwerk en creëer je het effect van een mond-tot-mond reclame.

Tot slot zorg je er op deze manier ook voor dat je publiek meer begint te netwerken en nieuwe connecties maakt. Doordat het event gedeeld wordt op de socials komen meer mensen te weten van het event en zorgt dit ervoor dat meer mensen met elkaar in contact komen.

Concluderend is InGo dus een erg handige tool om voor jouw event waar je hard aan gewerkt hebt meer sales te genereren. Social Media is nu eenmaal tegenwoordig de beste tool om informatie te delen en wat is er beter dan hier optimaal gebruik van te maken. Met InGo zorg je dus voor een hogere opkomst bij jou event, je zorgt voor meer mensen die gaan netwerken en samenkomen, en het zorgt voor klantbehoud.

evisit kan deze software activeren aan jouw registratieformulier. Wij hebben al ervaring met InGo en krijgen veel enthousiaste reacties over dit systeem. Echter zijn andere bedrijven ook al een samenwerking aangegaan. Zo is bij het bedrijf Greenbuild door het gebruik van InGo hun netto aantal nieuwe bezoekers met 60% gestegen.

Benieuwd naar onze ervaring met InGo en interesse om InGo ook te koppelen aan jouw registratieformulier? Bel of mail ons via vraag@evisit.nl of 070-3065420.

eventregistratie Online event